The studio

Lördagens resultat efter 7 timmar i studion!





Ett tillsammans

Länge sen jag skrev. Det är väl lite upp och ner just nu. Jag sankar mina favorit tjejer, har inte fått så mycket tid med dom nu på senaste, men det ska det bli ändring på. Jag har för det mesta varit med markus, hemmakvällar med film och mys. I fredags opererade jag mig, det var inte så kul. Har sjukt ont, men det kommer väl bli bättre. Igår hade vi söndags mys hos josefin, jag julia stina och josefin! Vi färgade stinas hår brunt, det blev väldigt fint. Sen såg vi på film och pratade massa. När stina och julia gick så satt jag och josse på en ny film och somnade rätt snabbt. Första lektionen idag var engelska b, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men det gick väldigt bra faktiskt. Har stor beslutångest om jag ska byta eller inte. Men vi får se :)
Vid halv 11 gick jag jonte markus och felicia hem till mig och väntade på markus mamma, vi åkte sen till sibylla och åt mat. Felicia och Jonte åkte sen tillbaka till skolan. Vi andra tog en sväng på stan. Sen skulle båda jag och markus till tandläkaren. Huu jag hatar verkligen det. Men det gick väldigt bra :)

Jag hatar att tänka så här, men det går inte att sluta.

kärlek!

Ibland är det bäst att låta bli, för att det är säkrast. Men vad gör man när man har hittat någon som får en att känna sig lyckligare än man någonsin trodde var möjligt. Låter man dem bara gå?

livsglädje


seaside

Tiden bara springer iväg. I fredags var jag på bio med Julia och Kristian. Vi såg sommaren med Göran. Riktigt bra. Sen gick vi till nunnan där adam oliver och några var. Senare ringde Markus och jag gick till han. Han mådde inte så bra, för det hade varit lite knas under kvällen. Så vi åkte hem till mig, såg på film och pratade lite. När vi vaknade i lördags så tog vi en promenad och tog det lungt. Han åkte hem och jag låg bara och degade i soffan. På kvällen var det dags för kräftskiva hos Maja Gardinge. Det var en sjukt kul kväll med massa nytt folk :) Jga och Hanna kom hem runt 4 efter många turer. Men vi somnade till slut och vaknade runt 12 på söndagen. Jag var seg hela dagen och tog det bara lungt. Kl 6 var det dags för kyrkan, oj säger jag bara. Det var länge sen jag var där. Efter det tog jag och julia en preomenad hem till Jonte och såg på film med markus och några. Ännu en sen kväll. Kom hem runt halv 1 och då var jag sjukt hungrig. Lagade lite mat och satt och lyssnade på min bror som spelade gitarr. Upp tidigt i måndags för att gå till skolan där jag spenderade ca 45 min. Sen åkte jag Markus och Jonte hem till Jonte och hämtade badkläder. Sen åkte vi till kallis och badade och solade. Grymt skönt. Jag och markus åkte ut till tofta runt 3. Där vi spenderade resten av dagen och kvällen. Vi spelade basket och jag vann varje gång. Snacka om att Markus var sur. hahaha. Men jag var sjukt duktig. Vi gick sen en promenad till stranden och sen hem och såg på film och åt glass :D vi somnade runt 11. Sen var det bara upp 20 över 6 imorse :S Vi åkte till stan och jag fick visa Markus var han skulle ha lektion för det har han inte riktigt koll på än :P efter det gick jag hem och sov en halv timme till och gjorde mig i ordning. Sahra kom till mig och vi gick till skolan. Vi har haft lekdag med hela handel. Det var väl helt okej, men i morgon börjar schemat klokt och vi ska få helt nya lärare, lite spännande. Slutar halv 1 så det är rätt skönt. Ikväll ska jag äta middag med familjen och ut och övningsköra. Har inte gjorde det på ett tag så det ska bli kul :)


happy

Det finns ingen som du, ingen som gör mig så lycklig.



Kär i en ängel!

Det finns bara ett ord att förklara vår stockholms resa med, UNDERBART!
Jag behövde verkligen den resan, men min bästa Felicia. Tisdag kvällen åkte vi till bromma där tomas bor. Vi åt middag, såg på ishockey i stora mossens ishall. Sen gick vi tillbaka till tomas och umgicks med han och hans kompisar. Blev lite knas där på natten, men det löste sig som tur var. Onsdags när vi vaknade så åt vi frukost, solade och var en stund på gymmet. Åkte sen till stan och fixade det sista sen tog vi bussen ut till grönalund. Åt lunch på djurgården. Sen taggade vi till grönan. Åkte det mesta, jag älskar verkligen sånt. Senare gick vi till djurgårdsbron där vi skulle träffa oliver och love. Pratade lite med dom sen var vi tvungna att ta bussen till centralen för att åka till nynäs. Jag fick en klump i magen när vi sa hej då. Jag ville verkligen inte hem. Ville bara va kvar i stockholm och känna att allt var så underbart. Men jag hade inge val. Vi såg på film på bussen till nynäshamn och på båten. Sen ringde markus och höll mig sällskap medans felicia sov. När vi kom hem så lämnade vi felicia och vi hämtade upp Sahra som skulle sova hos mig! Vi låg och pratade till runt 3 sen somande vi. Vi gick upp kl 11 idag och gjorde oss i ordning. Första dagen i skolan... Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det var faktiskt riktigt kul och träffa alla igen. Efter skolan mötte jag upp nikki och jonte. Vi gick in till stan åt mat. Sen gick vi hem till Jonte, dit markus även kom. Vi gick ner till kallis där jonte badade. Det var sjukt kallt i vattnet. Jag och markus tog sen en promenad genom innerstan. Han skulle leta efter sina papper han fått i skolan för dom lyckades han självklart tappa nånstan. Jag belv inte förvånad. När vi letat lite överallt så kom han på att han glömt dom hos en kompis. Vi åker dit men han är sjävlklart inte hemma. Men jag väntar med han tills hans buss kom :) Han skulle egentligen komma in till stan ikväll men nej hans mamma ville att han skulle va hemma..

Så ikväll har jag varit ute och gått med ella och dennis. Kom hem för en stund sen, pratar med Stina i tel. Vi har rätt mycket att prata om känns det som. Är ju ledig imorgon så ska nog sätta på en film snart och sen sova :) Är sjukt trött. Imorgon ska jag va med mina Nikki och Felicia. Vi har me en hel del att prata om.

estocolmo

Gårdagen var helt underbar, vi började med att checka in på hotellet, sen åkte vi in til stan. Gick omkring där lite och köpte massa saker. Vi fick även sällskap av Tomas så sa vi hej då till Oliver. Runt 6 åkte jag Felicia per och Kristian till vårt hotell, vi duschade och gjorde oss i ordning. Åkte sen in till hötorget och bestämde oss för att äta på någon resturang på drottninggatan. Det var jätte mysigt, vi åt plaknstek. När vi hade ätit upp åkte vi till Per och Kristans lägenhet på södermalm och tog det lungt och lyssnade på musik. Riktigt mysigt. Vi blev allt tröttare efter en lång dag. Vi tog sen tunnelbanan in till t-centralen igen. Gick en promenad och sen hem till hotellet. En helt underbar kväll :)

Underbara huvudstad!

Vi har det helt underbart i stockholm. Skriver mer imorgon efter frukosten :)

Dagens bilder :)


No surprise

Nu är allt bokat, jag och felicia åker till sthlm på måndag morgon. Sjukt fint hotell :) det kan inte bli bättre. Ska gå på grönalund och på stan. Hoppas inte det är för varmt bara, då kommer inte min kropp orka med! Men lite andra besök ska vi göra när vi är där me. Jag längtar verkligen tills vi kommer ifrån den här ön. Är så trött på allt här just nu. Så det här behövs verkligen.

Igår kväll var jag med Stina Elin Julia Erik Nasser Per Tom Oliver och Felix ute på piren. Killarna skulle fiska och vi tjejer skulle grilla men det gick inte så bra.. Vi insåg att regnet var på väg, så vi gick in igen och gick till bolaget där det blev en fika. Nikki och felicia kom även dit. Jag F och N gick sen hem till Nikki för att bestämma mer om resa. Jag åkte sen där ifrån och hem till en vän, vi såg på film och pratade massa. Trevligt. Kom hem runt 2. Då jag somnade med en gång!


plus

Har bara varit hemma och tagit det lungt ikväll, tog en promenad men en vän för ett tag sen. Trevligt. :)

På söndag åker vi förhoppningsvis till sthlm, har hittat ett jätte fint hotell nu som vi ska bo på Clarion Hotel Stockholm heter det :) 5 stjärnigt. Ska verkligen njuta av den tiden, ska bli så sjukt kul :) och när vi kommer hem så är joooonnnteee på gotland :D det kan inte bli bättre!

God natt!

 

obeskrivligt!


MB

Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere

Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
you're never there
And every time I sleep
you're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

Everywhere

Blev en fika på bageriet igår me, med lite olika först felicia nikki och olga sen satt vi med elin maja och jocke. Per Kristian och det gänget var även där. Kom hem runt halv 12, tog sen en kvälls promenad, fick trevligt sällskap :)

Just nu pratar jag med markus i tel, länge sen jag pratade med han :):):):)

Jag undrar om grannen bredvid också räknar dag för dag

Inte så värst bra väder idag, men vi åkte till tofta i hopp om att det skulle spricka upp. Men det gjorde det tyvärr aldrig. Vi åkte in till stan och gick till kallis där markus john joel tom och matte var och badade. Åkte sen hem med marie. Nu sitter jag vid datan och chattar med felicia och nikki på samma chatt. Vi yrar på rätt bra om jag får säga så ;)

Ikväll blir det en lung kväll som alla andra förra veckan. Ska äta pizza med familjen sen träffa lite folk.

kvar i nått jag lämnat

Glömde skriva igår att jag köpt en ny cykel, är så stolt över den :) kristina heter den. haha

Igår såg vi på film, jag och nikki hos felicia. Hon sov. Jag & N somnade vid halv 6 imorse och felicia kommer och väcker oss kl 8 och säger att vi ska på stranden. Så det var bara att gå upp det, var helt död. Kl 10 var i ute i tofta, fick sällskap av lite trevligt folk. Åkte sen in till stan och ut till stallet, där jag red precent, Felicia och Nikki körde pamella. Sen åkte vi hem till Felicia, jag och Nikki tog en promenad med max och Felicia lagade mat. Vi gjorde oss i ordning för en fika på bageriet med janica och isabella. Stina kom även dit och gjorde oss sällskap en stund. Mycket prat och mys :)

Jag vill inte att den här sommaren ska va över. Det har varit en helt underbar sommar, det går inte att förklara. Nu har alla stockholmar åkt hem och det känns jätte tomt. Jag längtar lite efter skolan, men vill samtidigt börja om sommaren och få uppleva samma känsla igen. Allt underbart.


jag svär att jag hörde Frälsningsarmén sjunga om att lämna allt

Jag är på sjukt bra humör, trotts kvällens tjafs. Men jag orkar inte bry mig om ditt skit snack. Jag vet vart jag har mina vänner nu. Tack.

Just nu är jag hos felicia, nikki och kristian är me här. Vi kom hit runt 9 så jag gick ut med max och felicia och nikki åkte till stallet. Sen lagade Felicia mat, jag och nikki hade ett tränings pass i poolen, vi simmade 50 längder. Riktigt duktigt. Sen gick vi ut med max igen. Nu sitter jag vid datan i köket nikki diskar och jag spelar håkan på högsta volym. Det kan inte bli bättre. Nu ska vi sätta på en film och mysa. Imorgon ska vi upp tidigt för att ta bussen ut till tofta halv 10. Sol och bad imorgon!!


Alla dansar och jag tänker är du också själv ikväll.

Min energi i min kropp tog slut helt igår, jag gav upp allt hopp. Efter nattens händelse mår jag relativt bra nu. Idag har jag umgåtts rätt mycket med mamma, vi gick på stan och fixade massa. Vi var även förbi Stina och skulle se hur hon mådde efter i natt. Sen körde min bror ut mig till tofta där jag markus och jonte skulle avsluta jontes sista sommar kväll på gotland. Vi var i eskelhem och såg på smaklösa, jag har nog inte haft så kul på riktigt länge. Vi hade jätte mysigt bara vi 3. Vi skulle sen ta bussen in till stan vid halv 10, men inser rätt snabbt när vi står och väntar att det inte går nån buss. Så vi ställer oss och börjar lifta, efter 10 min så stannar en kille och vi fick skjuts in till stan, riktigt snällt. Där vi träffade Hanna och Matilda och lite annat folk. Markus och dom åkte hem, så jag gick och träffade Felicia och några sen fick jag skjuts hem. Just nu sitter jag vid datan, pratar med Stina i telefon, vi funderar på att åka till sthlm nästa vecka. Det behöver jag verkligen. Tid med henne och alla. Jag och Felicia har även bestämmt att vi åker till sthlm i slutet av augusti eller lite senare. Skolan börjar snart och jag längtar faktiskt lite, får se om jag orkar med dom första dagaran på gruna av att jag är helt sliten. Men jag ska nog klara av det. Nu ska jag sätt på en film och sen sova. Imorgon är det stranden om jag orkar med det.


det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

min kropp är slut, mina trårar är slut. Hej då.

 

För sent för edelweiss

Det är du som fått mig på fötter igen. Dina andetag gör så att jag kan leva igen. Utan dig är jag inte hel, jag är inte mig själv. Att ha dig vid min sida är allt för mig, du är mitt allt. Känslan av att få känna din närhet igen går inte att förklara. Jag ska ge allt nu, verkligen allt för att få det att fungera. För när man möter en person för första gången och man känner den där känslan i magen att allt är rätt, känner att det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, man kastar inte bara bort det och lämnar det. Du är det bästa som hänt mig, det är du som gör mig lycklig.


True colors, glöm inte det!


Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Igår jobbade jag hela dagen, fick sällskap av felicia ett tag. Sen kom även nikki john och tomas dit. När jag slöt åkte vi hem till nikki min bror hämtade mig där och vi åkte till olearys och åt mat med familjen. Sen gick jag hem till nikki igen. Folk började ramla in och festen var igång. Vi gick senare ner till klinten och satte oss där. Jätte mysigt. Träffade även stina och tjejerna. Trevligt :) jag och markus gick hem runt halv 1. Vi såg film och myste :):) När vi vaknade i morse gjorde vi oss i ordning och åkte ner till stan där vi mötte upp felicia nikki john joel tom och jonte. Var nere vid medelstidsmarknaden och åkte sen till rackethallen och såg när tomas spelade tennis. Han vann. Just nu är jag markus och tomas hemma hos mig. Ska snart åka till felicia och ha middag med alla och bada :)

Ska jobba imorgon, huu när det äntligen ska va fint väder.

Jag ramlar dåliga gatan fram

Jag är trött riktigt trött. Somnade runt halv 7 i morse. Felicia ringer och väcker mig halv 5 på eftermiddagen det var inte okej. Var hur seg som helst. Felicia kom och hämtade mig vid 6 och vi åkte hem till henne och åt kräftor och massa gott med hennes familj. Vi gjorde oss i ordning för en kväll på bageriet med olga. Men jag fick ett sms av john där han frågade om vi ville me till marteboljuset. Vi åkte dit massa och blev kvar där drygt en timme. Sen tröttnade vi och åkte hem. Just nu har jag precis duschat och ska snart se på film. Gjorde precis nån puiz om vem som var kär i mig, oklart där alltås. Makus på första plats. Felicia fick john på första plats, kanske ett perfetk par i framtiden, vem vet vem vet!

Nej nu ska jag gå och sova, ska jobba imorgon. suuuck! Men på kvällen ska vi samlas och ta avsked av några. På tisdag åker nämligen Gustav hem, huu. Men så imorogn ska vi ha mys :)

Jag undrar vad som händer i vår del av stan!

Igår kväll blev det en fika på bageriet med markus nille cilla jonte tomas och några. Tog senare en promenad med min kära klasskompis Joakim som jag inte träffat på hela sommaren, kom hem runt 3.
Dagen började med jobb, sedan hem och göra sig i ordning för att åkte på släkt fest, och det kallar jag verkligen fest. Vi var 450 st, har aldrig förstått att vi var sååå många i släkten. Men vi hade grymt kul iaf. Mina kära a-kusiner och b-kusiner är typ dom roligaste jag träffat. Har aldrig träffat dom förut, vi var 7 st ungdomar vid vårt bort, allt från 15 till 22 år. Vi taggade till gick upp på scenen och sjöng för 450 pers, jag grät av garv när vi gick av scenen. Kvällen började lida mot sitt slut och vi tog massa kort tillsammans som Mikaela ska skicka till mig som jag ska lägga upp på bloggen såklart. Vi fick skjuts till stan och jag begav mig hem till Elin där per adam kristian josse maja och alla var. Kvällen blev bara mer och mer oklar. En kär vän mådde inte så bra så vi fick ta handom henne. All kärlek till dig! Jag och Josefin gick till statiol halv 3 och köpte chips och dipp. Mmmm vad gott det var. Beslöt mig sen för att gå hem runt halv 5. Mötte då en gammal klasskompis som följde mig hem. Har inte pratat med han på säkert 1 år. Så det var kul. Nu tänkte jag sätta på en film och sen sova. Är ledig imorgon så får se vad som händer, hoppas på fint väder!

God natt.



RSS 2.0