:)


haffad

Jobbjobbjobbjobb och åter jobb. Hade varit trevligt med en dag ledig och bara få njuta. Men nej det får vänta i två veckor. Bara att käpma på.



god natt


So keep your head up high so your tears don´t fall as low as the person you´re crying over.

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change

Det händer så mycket just nu. Både bra och dåliga saker. Jag mår bra, riktigt bra. Men jag undrar när jag ska ta och inse vart gränsen går. Jag har gått över gränsen alldeles för mycket dom senaste veckorna. Men jag är på väg upp igen. Tror jag iaf. Jag längtar bara mer och mer ifrån den här ön. Snart åker jag, snart. Och det ska bli det bästa jag har gjort på länge. Kommer självklart att sakna alla här.


Jag har börjat jobba igen efter en veckas ledighet. Var ledig hela vecka 29 vilket jag utnyttjade till max. I fredags firade vi min fina vän Oliver Panzar som fyllde 20. Blev en helt sjukt bra kväll och många kära återseenden med gamla vänner. Efter en dags vila så blev det fest i söndags igen. Igen utgång men en bättre efterfest. Denna vecka jobbar jag 5 dagar. Rätt skönt.

Ska snart bege mig emot nikki för att ha en myskväll med henne.

Sooner or later in life, the things you love you loose

Dom tre senaste dagarna har varit bland dom bästa i mitt liv. Herre vad kul vi har haft. Och det känns som att det inte ens börjat. Nu ser jag fram emot helgen och många fler utgångar.





RSS 2.0